Dit was de BlechExpo 2021

Dit was de BlechExpo 2021!

Blechexpo was een super succes! Na heel wat demonstraties, ontmoetingen en gesprekken kijken we met fierheid terug op deze 4 dagen in Duitsland! We waren vereerd u terug offline te mogen verder helpen. We waren dan ook trots om onze nieuwste innovaties en persoonlijke oplossingen op maat met u te kunnen delen.

 

Dit waren onze hoogtepunten:

Voorstelling ROTOR 3

Ontbramen - rotor machine

Tijdens de BlechExpo stelden we voor het eerst onze nieuwste machine aan het grote publiek voor. Met gepaste trots en de nodige aandacht demonstreerden we de efficiëntie en precisie die bereikt wordt dankzij de veelzijdigheid van de ROTOR 3. De kernwoorden zijn dan ook: essentie en efficiëntie, wat resulteert in maximale flexibiliteit en gebruiksgemak! De ROTOR 3 is dan ook ontwikkeld om verschillende productietoepassingen in één machine aan te kunnen. Met een doorvoer van 1060 mm met geïntegreerde vacuüm kunnen zowel kleine werkstukken als groot plaatmateriaal worden verwerkt.

Wil je meer te weten komen over alle ROTOR 3 specificaties?

➤  Ontdek alles over de ROTOR 3

 

TS 1060 Edge Cell Plus

VG Machines - BlechExpo 2021

De TS series biedt de oplossing voor wie producten van topkwaliteit wil afleveren. Omdat we er van bewust zijn dat verschillende toepassingen een verschillende aanpak vereisen, is deze brede versie onder de ontbraam- en finishingmachines in verschillende configuraties beschikbaar. Als ontbraam en kanten afrondmachine of als finishing, slijpmachine. Ga efficiënt met tijd en energie om en reduceer verschillende bewerkingen tot één enkel proces door verschillende toepassingen te combineren in eenzelfde kast. In de meest uitgebreide versie kunnen we ontbramen, kanten bewerken en finishen in 1 doorgang.

➤ Ontdek meer over de TS 1060 Edge Cell Serie

 

Meest flexibele Tafel Grinder

Disc Arm Grinder 2.0 - Table Grinder

Ook voor wie een kleinere of meer diverse productie heeft hadden we onze Disc Arm Grinder 2.0 in petto! Met zijn extra scharnierpunt aan de bedieningsbeugel is de zwevende arm extra flexibel te bewegen. Dit maakt van onze tafel schuurmachine dé meest gebruiksvriendelijke! De Disc Arm Grinder 2.0 maakt het mogelijk om op een veilige, constante en snelle manier uw stukken te bewerken. Of het nu grote of kleine stukken zijn, dat maakt niet uit! Deze houden we vast met elektromagneten of met een vacuüm systeem.

Wil je meer weten over de meest gebruiksvriendelijke table grinder?

➤ Ontdek alles over de Disc Arm Grinder 2.0

 

Uw proces. Onze zorg.

VG Machines - partnership

Het kiezen van het optimale proces is zeer moeilijk, tijdrovend en riskant voor veel producenten. Daarom stonden onze opgeleide VG-experts echter klaar om u te helpen bij een hoogwaardige operationele beslissing binnen uw ontbraam- en afwerkingsproces. Met behulp van een gestructureerde projectbenadering, ontwikkelen, bouwen en implementeren wij een op maat gemaakte totaaloplossing voor het geautomatiseerd metaal ontbramen en finishen.

Wilt u meer weten over de 360° multi-roterende borstelmachine en zijn prestaties? Neem contact op met de experts van VG Machines voor professioneel advies.

➤ Vraag vrijblijvend professioneel advies

 

Totaal oplossingen

VG Machines BlechExpo 2021 - Stand

VG Machines heeft in zijn 75 jaar bestaan de standaard gezet in de ontwikkeling van veelzijdige ontbraam- en afwerkingsmachines. Door deze jarenlange ervaring zijn wij specialist geworden in het ontwikkelen van totaaloplossingen voor flexibele plaatbewerking. Eenvoudig te integreren kwaliteitsmachines met groot gebruiksgemak, zelf geproduceerd in België, daar staat VG Machines voor! En net deze troeven deelden we met veel plezier met u mee op de BlechExpo. Wij kijken alvast uit naar een succesvolle samenwerking waarbij uw productie centraal staat!

 

Bedankt om aanwezig te zijn. Tot de volgende keer!

Vele groeten,

Team VG Machines.