Nieuw: multi-roterende borstelmachine- Rotor 3

VG stelt met veel trots de Rotor 3 aan u voor op de BlechExpo 2021, hun nieuwste ontwikkeling. Hiermee zet VG Machines nieuwe maatstaven in geautomatiseerde plaatbewerking. Deze veelzijdige roterende borstelmachine biedt de ultieme oplossing voor flexibele plaatbewerking.

Meer lezen

Gepubliceerd op: oktober 8, 2021

Bezoek ons op BlechExpo

Welkom op BlechExpo 2021 Stuttgart! Eindelijk na lange tijd krijgen we terug de kans om onze nieuwste ontwikkelingen en ontbraam technologieën live aan u voor te stellen! Onder het motto: “Quality Time” staan we te popelen om u terug in levende lijve te ontmoeten en ideeën met u uit te wisselen. We bieden dan ook … Meer lezen

Meer lezen

Gepubliceerd op: september 22, 2021

Torfs-Leon doet kwaliteitsinjectie dankzij levering VG ontbraammachine via partner De Tollenaere

Torfs-Leon koos voor de omschakeling van manueel naar machinaal ontbramen en ervaart sindsdien enkel maar voordelen! Wij van VG Machines zijn trots hier ons aandeel in te hebben en een partner te vormen in het optimaliseren van hun productieproces door het aanleveren van de perfecte ontbraammachine op maat. Niet enkel koos Torfs-Leon voor innovatie binnen z'n sector, maar koos men ook voor Belgische topkwaliteit waarin vertrouwen en service na verkoop centraal staat! Bij VG Machines is Torfs-Leon zeker van een goede opvolging en snelle ondersteuning bij alle onderhoud en toelevering van verbruiks- en vervangonderdelen.

Meer lezen

Gepubliceerd op: juli 2, 2021

VG Machines in de vakpers

Multi-inzetbare ontbraammachines Onder behulp van onze Nederlandse verdeler Summa Surface behaalden we met onze nieuwe TS productlijn diverse gerenommeerde vakbladen. En daar zijn we best trots op! De nieuwe TS-machine speelt in op de behoefte in de markt naar ontbraammachines die flexibel inzetbaar zijn en waarmee diverse nabewerkingen zijn te automatiseren, zoals ontbramen, bandschuren, slijpen, kantafronden, ontslakken, … Meer lezen

Meer lezen

Gepubliceerd op: juni 18, 2021

VG Machines introduceert zijn nieuwste 1330 mm brede afbraammachine!

VG Machines presenteert met trots haar nieuwste ontwikkeling, de TS serie 1060 - 1330. Deze alles-in-één machine van 1060 mm of 1330 mm breed stelt klanten in staat efficiënter om te gaan met hun tijd en energie. Dit resulteert in een grotere productwaarde en meervoudige winst.

Meer lezen

Gepubliceerd op: januari 12, 2021