Hoe toegang krijgen tot het VG Dealer Portal

Dit portaal is via een gebruiksvriendelijke Ms SharePoint gemaakt. Dus, eenvoudig en toegankelijk voor iedereen! Om je verder te helpen om toegang te krijgen tot het VG Dealer Portal, leg ik het je met plezier even uit.

Eerst en vooral kreeg je een aparte E-mail waarin de toegang tot de SharePoint met jou werd gedeeld. Om volledige toegang te krijgen zul je via die E-mail de uitnodiging moeten bevestigen. Dit doe je via de volgende stappen:

 

1 – Klik op de link: “ga naar Dealer Portal”, die u per mail hebt ontvangen.

 

 

2 – Om de uitnodiging te accepteren, meld je jou aan met een Microsoft-account. Dit is het account dat u gebruikt voor uw Microsoft-services zoals: Onedrive, Outlook, MS Teams, Office …

 

 

3 – Welkom! Je bent nu officieel lid van ons Dealer Portal en kunt nu optimaal gebruik maken van ons extra diensten en services. Onze marketing verantwoordelijke Victor staat met plezier klaar jou te helpen én ondersteunen in jouw verkoopproces. Aarzel niet om hem te contacteren!

 

 

!!! Opgepast: Als je niet beschikt over een Microsoft-account, kun je dit eenvoudig en gratis aanmaken.

Het kan nadien gebeuren dat wij de invitatie voor het Dealer Portal opnieuw moeten versturen. In dit geval geef je een seintje aan onze marketing verantwoordelijke Victor. Hij zal je met veel plezier verder helpen.

Aan de slag!

Wat kun je er mee? Het VG Dealer Portal dient als een platform om jou, als verdeler van VG Machines, optimaal te kunnen voorzien van alle nodige info, documenten en content die van pas kunnen zijn tijdens jouw verkoopproces. Dit wil dus zeggen dat dit platform in de loop der tijd zal blijven groeien. Daarnaast gaan we zoveel mogelijk communiceren via dit platform. Het is dus zeker aangeraden om het platform goed op te volgen.

Het platform is zo eenvoudig dat het zichzelf uitwijst. Maar om jou toch snel even wegwijs te maken hebben we volgende introductie video.