Machinaal ontbramen, afronden, finishen

Als Belgische fabrikant bieden wij oplossingen voor het machinaal ontbramen, slijpen, afronden en polijsten van gesneden plaatdelen. We ontwikkelen niet alleen maar bouwen ook de machines te Kuurne/kortrijk België. Wij nodigen iedereen graag uit om in ons kenniscentrum machines te komen testen.

VG maakt machines voor volgende bewerkingen

  • Ontbramen, afbramen
  • Finish schuren
  • Afronden, kanten breken
  • Oxidelaag verwijderen
  • Metaalslakken verwijderen
  • Polijsten
  • Op ruwheid schuren
  • Afzuigen van metaal schuurstof

Snel en eenvoudig

Snelle omschakeling

Kernactiviteit

Betrouwbaar

Praktisch

Meerwaarde

Machinaal ontbramen, afronden, finishen

Opzoek naar tijdbesparende en efficiënte oplossingen om uw plaatdelen en werkstukken te ontbramen, schuren, kant afronden en te voorzien van een kwaliteitsvolle finish? Herkent u deze uitdagingen? Dan bent u op zoek naar de juiste ontbraam en/ of finishingmachine!

VG Machines ontwikkelt en bouwt finishing- en ontbraammachines in eigen huis in België met focus op een constante, hoogwaardige afwerkingsgraad. Machines die tevens eenvoudig te integreren zijn in diverse plaatverwerkende en metaalbewerkingsbedrijven. Wij streven naar optimale klanttevredenheid doormiddel van korte levertijden en een persoonlijke (na) service.

Onze oplossing dient de benodigde arbeidstijd te reduceren, de veiligheid van de werkomgeving te vergroten en esthetische- en kwaliteitseisen moeiteloos te behalen. Met een machine van VG optimaliseert u eenvoudig het proces waarbij u uw producten op een gecontroleerde manier aan alle afwerkingseisen laat voldoen met als einddoel een meerwaarde te creëren op de bewerkte stukken en gesneden plaatdelen.

Wat is ontbramen?

Als u in de metaalbewerking actief bent kent u ongetwijfeld de vervelende bramen, veroorzaakt door verschillende snijprocessen zoals: lasersnijden, plasmasnijden, waterjetsnijden, ponsen, etc. Deze bramen of scherpe oneffenheden zijn niet gewenst en door het ontbramen van metaal, staal, RVS inox en aluminium worden deze materialen weer glad gemaakt. Dit proces komt ten goede aan het uiterlijk van het metaal alsook de veiligheid en de verdere bewerkbaarheid zoals bv. poedercoaten.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van onze machines? Op onze website kunt u ons assortiment en alle informatie terug vinden.