Bezoek ons op BlechExpo

Welkom op BlechExpo 2021 Stuttgart!

Eindelijk na lange tijd krijgen we terug de kans om onze nieuwste ontwikkelingen en ontbraam technologieën live aan u voor te stellen! Onder het motto: “Quality Time” staan we te popelen om u terug in levende lijve te ontmoeten en ideeën met u uit te wisselen. We bieden dan ook bewust veel ruimte voor gesprekken en persoonlijk contact. Zo willen we optimaal in te gaan op al uw vragen en interesses in efficiënte afwerkingsoplossingen en procesoptimalisaties!

Strenge vereisten voor de huidige en toekomstige markten

De afwerking na het snijden, verbinden, plooien of lassen van plaatmateriaal is tegenwoordig een conforme regel geworden. VG Machines vormt eveneens een belangrijke schakel in het ideale productieproces! Met een VG Machine ontbraamt, kant afrondt en brengt u moeiteloos de gewenste oppervlakte finish aan. Kostenefficiënt en consequent afgestemd op de behoeftes van de operator.

Focus op Innovatie

Trots kunnen we enkele nieuwe ontwikkelingen zoals de Disc Arm Grinder 2.0 en de Edge Cell Series presenteren en life aan u demonstreren. Hiermee versterken we onze premium machinelijn bedoelt voor het ontbramen, randen afronden en finishing van allerhande metalen. Geschikt voor ieder budget en capaciteit. Een VG Machine staat dan ook gelijk aan een uniform en gelijkmatig resultaat met een hoge productie capaciteit aan een lage prijs! Wij staan voor u klaar en bieden tijdbesparende oplossingen aan voor iedere bedrijfsomgang.

BlechExpo 2021 in Stuttgart

De vakbeurs BlechExpo is de op één na grootste beurs ter wereld die de plaatbewerkingssector verenigd. Maar ook het bewerken van buizen en profielen komen hier aan bod. Deze beurs vertegenwoordigd dan ook de gehele procesketen van de plaatbewerking. Hier kunnen de premium afwerkingsmachines van VG natuurlijk niet ontbreken! Daarom helpt onze general manager Dieter Dendauw u graag verder bij het vinden van de juiste oplossing die past bij uw productieproces!
Vriendelijk nodigen we u uit om ons te bezoeken op de BlechExpo in hal 5 – stand 5304.

➤ Klik hier om uw tickets aan te vragen

BlechExpo 2021 datum en openingsuren

  • Van dinsdag 26 oktober tot vrijdag 29 oktober 2021
  • Dagelijks open van 9u00 tot 17u00 (laatste dag van 9u00 tot 16u00)
  • Stuttgart Exhibition Center: Messepiazza 1, 70629 Stuttgart, Duitsland

 

BlechExpo 2021 - deburring machines